GÜMÜŞHANE / ŞİRAN - Şiran Şehit Hakan Aydoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: yks

May

12. sınıf öğrencilerine yönelik, mesleki rehberlik kapsamında; öğrencilerimize üniversite ve bölümleri tanıması, üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerimizin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlaması amacıyla Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniverstesine gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize yeni motivasyonlarıyla birlikte başarılar diler, başta okul müdürü Orhan KILIÇ olmak üzere gezide öğrencilerimize eşlik eden Tuncay YILDIZEL ve Şerife ÇİNKO öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okul Psikolojik Danışmanımız Fadime MANSIZ tarafından "Puan Türüne göre Meslekler ve Geleceğin Meslekleri "konulu pano çalışması yapılmıştır. Emeği için okul rehber öğretmenimiz /psikolojik danışmanımız Fadime MANSIZ' a teşekkür ederiz.

Şbt

Bir Meslek Elemanını Okula Davet Etme Etkinligi-3 kapsamında okulumuz, rehberlik ve psikolojik danışma servisi organizasyonluğunda öğrencilerimizin Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü hakkında merak ettikleri hususları öğrenmeleri adına seminer çalışması gerçekleştirmiştir. Hoş sohbeti ve bilgi içerikli  semineri için Burcu KAYA hocamıza teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Rehber öğretmeni ve Psikolojik Danışmanı Fadime MANSIZ tarfından 11. ve 12. sınıflara yönelik YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) tanıtım semineri yapılmıştır.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz Fadime MANSIZ tarafından 11. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimize YKS tanıtım semineri yapılmıştır.