GÜMÜŞHANE / ŞİRAN - Şiran Şehit Hakan Aydoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okul Psikolojik Danışmanımız Fadime MANSIZ tarafından "Puan Türüne göre Meslekler ve Geleceğin Meslekleri "konulu pano çalışması yapılmıştır. Emeği için okul rehber öğretmenimiz /psikolojik danışmanımız Fadime MANSIZ' a teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 18 Mart 2024 tarihinde okulumuzda Tuğba KONUKÇU ve Hakan KONUKÇU öğretmenlerimizin liderliğinde program düzenlenmiştir. 18 Mart konulu kompozisyon yarışmasında derceye giren ilçe birincisi Enbiya AKSOY ve ilçe üçüncüsü Hatice Şevval KAYA öğrencilerimizin ödülleri okul müdürümüz Orhan KILIÇ tarafından takdim edilerek öğrencilerimiz tebrik edilmiştir.

Mrt

Mesleki Tatbikat Kulübü`nün "Vakti Kuşanmak" adlı projesi kulüp öğretmenleri Hatice DEMİR, Hakan KONUKÇU ve kulüp öğrencileri tarafından hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak amacıyla okulumuzda bina tahliye tatbikatının gerçekleştirilmesi ve ardından, Şiran Belediyesi İtfaiye Ekibinin desteğiyle güvenli yangın söndürme, yangın sırasında alınacak önlemler ve yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Tuğba KONUKÇU organizasyonluğunda ikinci gelenksel şiir dinletimimizi gerçekleştirdik. Başta Tuğba KONUKÇU öğretmenimiz olmak üzere emeği geçen okul öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanımız Fadime MANSIZ liderliğinde 12.sınıf öğrencilerimize üniveriste gezisi düzenlenmiştir. Psikolojik Danışman Fadime Mansız'a  düzenlenen etkinlik için teşekkür ederiz.

Şbt

Bir Meslek Elemanını Okula Davet Etme Etkinligi-3 kapsamında okulumuz, rehberlik ve psikolojik danışma servisi organizasyonluğunda öğrencilerimizin Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü hakkında merak ettikleri hususları öğrenmeleri adına seminer çalışması gerçekleştirmiştir. Hoş sohbeti ve bilgi içerikli  semineri için Burcu KAYA hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Öğrenci, öğretmen ve diğer çalışan personellerin katılımıyla okulumuzda  masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda, Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri Gercekleştirilmiştir.

Ock

Bir Meslek Elemanını Okula Davet Etme Etkinligi-2 kapsamında okulumuz, öğrencilerimizin ilahiyat bölümü hakkında merak ettiği hususları öğrenmeleri adına İlce Müftülüğünden Vaiz Malik TALAN hocamızı okulumuza davet etmiştir. Hoş sohbeti ve bilgi içerikli  semineri için Malik TALAN hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okul Rehberlik Servisi olarak Mesleki Rehberlik doğrultusunda öğrencilerimize, "Bir Meslek Elemanını Okula Davet Etme" etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında, öğrencimiz Rabia Yasemin MERCAN ve Abdülkerim KAZANCI il üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen İHL Meslek dersleri öğretmenleri Hilal ERTÜRK ve Hakan KONUKÇU hocalarımıza  teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda "Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası" öğrenciler ve öğretmenlerimiz ile birlikte kutlandı.

Ara

12. sınıf öğrencilerimizin üniversite hazırlık yolculuğunda motivasyonunu artırmak amacıyla  okul yemeğimizi düzenledik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun. Programda emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.