GÜMÜŞHANE / ŞİRAN - Şiran Şehit Hakan Aydoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

"BİRŞEY YAP GÜZEL OLSUN.HUZURA VESİLE OLSUN,RİKKATE YOL AÇSIN,ŞEVK VERSİN,HAKİKATE İŞARET ETSİN"

MUSTAFA KUTLU

Kas

Öğretmen, öğrencilerinin üzerine titreyendir. Gömleğimizin düğmesi açılınca eliyle kapatan, alnımız terleyince mendiliyle kurulayan, ayağımıza taş dokunsa bizden önce üzülendir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Ekm

İmam Hatip Liselerinin Kuruluşu İle İlgili Bilgilendirme Semineri Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Tarfından Yapılmıştır.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz Fadime MANSIZ tarafından 11. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimize YKS tanıtım semineri yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz Şiran Şehit Hakan Aydoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi İHL Meslek dersleri öğretmenleri ve öğrenciler tarafından hazırlanan Mevlidi Nebi programını Halk Eğitim merkezinde yaptık.